Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett nötskal

 

”Tänk, vad du växer!”, skrek moster Britta. ”Sist jag såg dig var du så här liten!” Hon slog ihop händerna som om hon smällde en mygga. Smack!

”Ja, tänk vad hon växer”, fånlog mamma. ”Snart får vi visa upp henne för pengar”.

Sparkande i gruset gick jag ifrån dem med händerna djupt nerkörda i fickorna på jeansen. Under resten av besöket satt jag inne hos kaninerna och efteråt fick jag skäll för att jag hade varit så oartig.




Övriga genrer av Åsa Pyke
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-27 00:21



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Din text väcker minnen ifrån barndomen...

("går hon inte lite krokigt?"; sedan dess går jag alltid rakt...)
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke