Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sångsvan


vingklen sångsvan
tystnat har i sin iver
sjunger inte mer

vingklen sångsvan
lyfter sakta sina vingar
orkar inte längre flyga

vingklen sångsvan
ruggas om
vaggas lätt till ro

vingklen sångsvan
väntar stilla
på den rätta vinden







Fri vers av Marreb
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-27 15:05



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Oh! så bra skrivet Marreb.. man känner nästan för att kunna blåsa en magisk vind ifrån änglars suck för att hjälpa svanen i sin flykt och bli stark med hjälp av vindens kraft under dennes vingar.. fantastiskt skrivet.. applåder och kramar..
2009-08-19

  Anjeska
Finstämt
inger en stillhet med lite vemod
vinden kommer
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb