Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrapa fram


Den vita duken
som hånar:

Ser färgerna under,
men inga konturer

Allt saknar skärpa,
är bara färg och form

Djupt under ytan,
slumrar bilden

Väntar med spänning
på en modig hand

Den handen är min,
jag ska skrapa fram

Riva och slita
rasa och smeka

Tills jag finner
det hemliga kommandot

Och bilden träder fram








Övriga genrer av marsupelami
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-27 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marsupelami
marsupelami