Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tidens eviga självmord


Teori om ingenting

När heta gulröda eldar ätit upp mänskligt kött och spytt ut den
svarta röken över stjärnorna i mörkret



Döda själar sugs in genom svarta pupiller
som andas maniskt av hat i sina gömmor



Det vackra

Det unika

Oersättliga

Har ersatts av något exakt likadant




Det äckliga som stjäl det vackra
och återupplivar en ny grå dag




Fri vers av Robert Gröndahl
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-28 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Gröndahl
Robert Gröndahl