Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraft ./. Glädje


Kvinnan
har en vacker klänning

Mannen
har nyckeln

Hon skrattar

Hon har glädje

Han, sätter nyckeln i laset

Nyckeln

ger mannen kraften
att fatta de avgörande

Besluten

Men han

Skrattar inte




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-29 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP