Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samband..

 

Jag kan sakna..både känsla och sammanhang

i det vi delade...det andra kan vi lämna därhän...

 

 

 

 




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 286 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-30 16:04



Bookmark and Share


  Epione VIP
Det här känns som et tsvar på min dikt, "Att ingå"
Den handlar just om att ingå i ett sammanhang.
Läste Aaron Antonowskys bok Hälsans mysterium därifrån fick jag tanken till min dikt.
Man saknar inte personen men kanske det sällskap man ingick i, familjen och vännrna..
Det var vad jag tänkte på. KASAM=känsla av sammanhang
Bra ordat
2009-07-30

  Mr Lindemann VIP
Att dela samanhang då den andre när splittring i en närvaro av enhet
2009-07-30

    sunnanvind
Saknad kan beskrivas på många olika sätt...ett av sätten visar du mig som läsare..applåder!
2009-07-30

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~