Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök att bekräfta något..


Talsvårigheter..

 

Jag älskar dig sade jag, i min iver kanske..för att bekräfta

en känslan jag bar inom mig..inför dig.

Men det lät så fel hörde jag, när orden lämnat mina läppar.

Ömhet kan förmedlas på så många andra sätt.

men då visste jag inte hur.

Det blir klumpigt ibland, och man behöver inte ta i så

som jag försökte den där gången...

Men..du är så klok, kanske visste du vad jag tänkte på.

kände mig som en idiot....som en nykär som gör bort sig totalt.

Du är så vacker...och jag kände mig inte värdig!

Det är svårt att vara sig själv i närvaron av någon som trollbinder en.

Det är något som går över med tiden har jag hört någon säga.

Men jag tänker alltför ofta på dig, för att kunna stänga dig ute.

 

 

 




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-07 23:11



Bookmark and Share


  sotvinge
som nybliven nykär håller jag helt med
så bra skrivet
*klapp klapp*
2009-08-21

  sulimaa
Underbart vackert beskrivet ....ärligt och naket om den så svåra kärleken ....
2009-08-13

  Epione VIP
Tårar rinner och det känns som en musiktext.
Väldigt fint och öppet.
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~