Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenflaskelekar

Jag låtsas att jag inte bryr mig som du vet att jag gör jag vet att du vet och det är det värsta...att du vet.

------------------------------------

inga mer vattenflaskor iskallt vatten stumhet bara för att ord uppenbarligen var för svåra

igen

och jag fryser

fryser om öronen som fortfarande lyssnar efter steg

och jag kanske tar i alldeles för hårt när jag skriker men varför känns det inte som att jag hörs då!?

kanske det bara är du som inte lyssnar




Fri vers av DreadHeads
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-30 19:31



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
hej.
nu har jag funnit dig även på den här sidan,
vilket jag är glad över.

just kylan i den här texten gör den så nära;
applåder!

(för övrigt - får man spara dig som skrivarvän, så jag kan se när du skriver något nytt?)
2009-08-11

  VampyrÄngel
BRA!
Jag tycker om dina formuleringar!
2009-07-30

  Mr Lindemann VIP
Att vila bli sedd och hörd på

infinna sig till en inre bjudning med den andre
en bjudning där den andre inte kommer till
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

DreadHeads
DreadHeads