Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gled ur handen

Tama faglar flyger lägre

Vilsen frihetsromantik
vickar pa höfterna
och hoppas
att natten skall fa
nagon mening
innan pumpan

Spricker

Vi, som strävat sa
och längtat
efter äventyret

och ända gled det

Ur handen

När vingarna
varken
hade kraften
eller viljan

att ta luft




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-30 23:27



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Nej så är det, vågar vi lyfta?
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP