Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg och sår

I skuggorna
av blåregnat
I ett hörn av trädgården
vad det gistna uthuset

Kantrad
med frusna öron
och blöta tassar
slickar ensam hund
sina sar

Omständligt

Gråter, om hundar kan

Vet nu att tillit är

Fåfängt






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-30 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP