Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mötte en liten flicka i rullstol...


Inne i oss


Jag såg henne där,

i min ögonvrå

så liten tycktes hon

där hon satt i sin rullstol


kanske hon kände av den,

tankens närvaro

då den korsade hennes väg,

jag såg hon log


hon tog sats i sin fråga,

-vem är du?

och inväntade mitt svar,

ivrigt framåtlutad


Jag kände oro i mitt svar

anade att hon visste

att hon mött fler, sådana som jag

så svaret blev ärligt och rakt,

-jag vet inte riktigt!


hon sa ;det gör inget,

ibland vet inte jag det heller,

vem jag är...


vi log mot varandra

och vi visste att den andre

redan accepterat oss




Fri vers av Rosen VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-31 10:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Vissa möten etsar sig fast, vissa
möten glömmer man aldrig
2009-08-05

  AjBi
En del möten fastar hos oss... en del människor vi möter glömmer vi aldrig - de lämnar ett avtryck :-) Så fint skrivet!
2009-08-03

  Miss Mod
Livsmöten, vissa stannar kvar.
2009-08-02

  Carola Zettergren
:)ett sant möte mellan människor!
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP