Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt hår finns alltid på min kudde

 

Du vill

vara

där jag är

 

Sällan

stör det mig

att du smyger efter

från rum till rum

 

Gnider dig

emot mig

Ber

om en smekning

 

När du

sover

i min säng

har jag

händerna

på täcket

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Åsa Pyke
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-02 21:02



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
katten?
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke