Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betrakta utan att finnas

Det har gatt lang tid nu
sedan jag
bestämde mig för
att betrakta människorna

Utan att Finnas

De blir sma da
människorna

Och tro mig
manga märkliga saker
inträffar bland dem

Inträffar utan att människorna
förstar innnebörden

Än mer sällan
förstar de sammanhangen
och sin egna
bevekelsegrunder

Jag har sett sa mycket,
nu när jag inte längre
deltar
utan kan betrakta
i lugn och ro

Gudstro och Hat

Självdestruktion och Svek

Obeveklig fanatism

Själsligt Mörker

Rädsla

Allt har bundit sig samman
till en enda

Bristsjukdom

Och jag
kan inte längre
ingripa

Inte sedan jag
öppet bekände
att jag har

Genomsyn




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-02 21:52



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Å jösses människa hur du skriver, vilken insikt
"apploderar av hela mitt jag"!!!!!
2009-08-07

  Hans Christian
Tycker mycket om det budskap denna text förmedlar.
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP