Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luckan som man inte vågar öppna

Jag öppnade den osynliga luckan och
slängde in mitt synliga
liv

På en helt annan plats i
universum
föddes en
halvfet
öltokig
familjefar

Alla andra
stirrade på mig
och jag förstod plötsligt
att jag var en invandrare

Men luckan jag kom in i
den var stängd
och fylld med
dödliga hot

Vilken normal människa hade
öppnat den ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 362 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-10-04 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan