Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränd konst

Letar skärvor i ditt hjärta

ser en dröm, förnärma

vanan trogen

ler åt din nasala stämma,

kärleken skriker ännu

drömmar ser


fallande utanförskap styr


aningar, tillfreds


såg ditt hjärta slockna


bränd konst




Fri vers av peter markurth
Läst 238 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-08-03 18:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kommer här osökt att tänka på kärlekens alla fåglar som ett hjärta bara kan drömma om
2009-08-06

  flickan i spann
Gillar bränd konst!
2009-08-03

  Glensan
Snyggt ihopsatt Peter
2009-08-03

  Suzy med punkterna
Ett riktigt snyggt slut får du till här.
2009-08-03

  blaite
Sista raderna..så ere bara..grymma
2009-08-03

  Öknens Ros VIP
utan kärlek och drömmar vore tillvaron bra mycket tristare...
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth