Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

karusellen

 

gränser

konsekvenser

bara ökade insatsen

förvärrade problemen

 

missbruket

var envisare

än jag någonsin orkade

med barnen i huset

 

drag och motdrag

samma dans

runt

runt

lögnerna

 

runt

runt

men det var du som spydde

 

inte jag

 

 




Övriga genrer av Åsa Pyke
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-03 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke