Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir en gång?

 

Alla prinsessor,

prinsar

och andra väsen

verkar så kyska.

Vad som händer efter

”så levde de lyckliga i alla sina dagar”

kan vi bara fantisera om.

 

Går det bra

att vara

sagolikt kåt?

 

Vilja ha hela paketet

med en själsfrände

som knullar

både kropp och hjärna?

 

Skirt romantiskt

i en vardagslunk

så klart.

 

 

 




Övriga genrer av Åsa Pyke
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-04 11:56



Bookmark and Share


  Peter Matsa
...borde man vänta...
2009-08-04

  Peter Matsa
:)
Det sägs att det enda sättet att förverkliga ett "och så levde de lyckliga i alla dagar" är att halshugga bröllopsparet just efter vigseln. Själv tycker jag att det är cyniskt, åtminstone borde man till efter bröllopsnatten.
2009-08-04

  etthjärtaäralltidrött
vill ha, vill ha
jag med...
2009-08-04

  sulimaa
Klart det gör!!! Då är ju livet som bäst att leva...härlig text!!
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke