Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inväntar det stilla lugnet


Tyst..

 

Tystnaden lägger sig stillsamt

och bortåt vägen hörs

en sång från någon hemvändande

det är sent på kvällen

friden hägrar och borta är

den otålighet som byggts upp under dagen

och vilan väntar 

 

 

 




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-07 19:03



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Sköna rader som ger ro...mycket vackert formulerad text. *gillar*
2009-08-07

  Lili Samuelsson VIP
mm, då är det gott att vara
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~