Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära väninnor

 

talar

om våra magar

skrattar;

 

vid vår ålder

 

men fortsätter

allvarligt

våra redogörelser

 

vojar

ojar

 

sedan säger du:

nu får du följa med mig på toaletten

 

så det gör jag

 

för inte kan sådana

vardagsbagateller

 

få oss

att lägga på

 

 

 

 




Övriga genrer av Åsa Pyke
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-05 15:02



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Lång sladd, trådlöst eller mobil - då kirrar man det!

Prata på, prata på
ekot blir ju bättre då...
2009-08-05

  etthjärtaäralltidrött
ha, ha känns igen!
2009-08-05

  Catharina Edin
Kul! läsning.
2009-08-05

    eva m h
Ja då är man nära väninnor alltid! :-)
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke