Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbränning

Vi som länngtar så
efter äventyret!

Solstormar rasar
fläckarna turas om
att skapa Kaos

Torra tidningspapper
fladdrar över
mitt ansikte
lägger sig till ro
på min panna

Slätar ut rynkorna
lugnar demonerna
när torrvindar river om
i mitt hår

Men tro inte
att någon för den skull
går säker
det är bara
en skuggsiluett

En tunn hinna
solskyddsfaktor 700, minst
som skyddar från

Total förbränning







Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2009-08-05 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP