Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ovanför, lite utanför

 

Frilägg stunden, dansa på tå

rör vid din aura

lägg livet vid ditt

och låt de där uppe, ovanför molnen

se ner på dig och le


Möt dem, res mot ljuset

stig iland vid okänt land

berusa dig av livets sötma

och låt de där nere, vid sin jordlott

se upp på dig och längta




Fri vers av Rosen VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-09 14:39



Bookmark and Share


  Miss Mod
Att tillåta någon att se.
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP