Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tölpig blindhet


Ibland blir jag sårad

att det

går den andre förbi

 

Det händer att jag frilägger såret

i gråt

förbannar jag dennes okänslighet

i min känsliga




Fri vers av Rosen VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-05 19:59



Bookmark and Share


  Miss Mod
Kanske ska det gå den andre förbi, att det är så i livet? en tanke som slog mig.
2009-08-07

  AjBi
Vackert... och tyvärr är det oftast såhär.
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP