Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the man who would be king


vem satte världen på mina axlar?
sen när blev livet mitt ansvar?

trodde inte det var så det fungerade
trodde jag kunde göra som jag ville

utan att tänka
utan konsekvenser

för vad fan vet jag?
egentligen


ingenting


det var bara så fint att kunna låtsas
att jag visste allt




Övriga genrer av lillebror
Läst 393 gånger
Publicerad 2005-10-08 13:36



Bookmark and Share


  livet
usch du är för bra alltså..
en favorit
2006-06-06

  tonsoku
du får göra vad du vill lillebror... för mig, för du e så bra!
2005-10-09
  > Nästa text
< Föregående

lillebror