Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skiss till min gode vän Noomi N


De lämnade sin blygsel

De lämnade sin blygsel nu,

de visste,
allt om träldom,

troll,
och vilda nätters raseri,
kärlek föddes,
hon såg,

ögon utav stål,
brinna,

kyssarna,
då vi förenades,
värmen i din kropp,

två själar ser de bådas sanning denna natt,
du var mjuk,
din kropp varm,

i natten älskade vi länge

stjärnor såg,

en längtan






Fri vers av peter markurth
Läst 188 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-06 00:37



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Mycket stark text. Tack och kram. /Grubbbelmia
2009-08-06

  jacqueline VIP
Funderar på att diktens första strofer handlar om "de" men senare är det "hon" och "du". Kanske är det en tidsliknelse "de visste, allt om träldom" ?
2009-08-06

  Yrre VIP
Ljuvlig!!

Gillar hänvisningen till levnadsvisdom.
2009-08-06

  Aciom
duktig!
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth