Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga


Såg en tår rinna,
nattens grymhet,

ekar,
tomma själar,
längtande,

de ännu unga,
de som vill förenas nu,
i en dröm,

växa,
vill du ha ett andetag,
en av mina sånger,

greppet i ditt mörker,
nålstick,
ersatta av blygsel,

en sömn,
nära mitt hjärta,
den rätta vägen,

för oss,
att vandra,
framåt,

tillsammans,
med ensamhetens dilemman,
bortom skymningen kysste jag dig,

du älskade sakta,
kom långsamt nära,
in i tiden,

åter unga,
de förälskade tu,
lever,

tillsammans med en blodig tår,
dina ögon ser min skepnad,

inatt älskar vi i mörkret,

evigt ljus,

skugga




Fri vers av peter markurth
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-06 16:49



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Väldigt fint
2009-08-06

  Gawain
Det här var ju stämningsfullt värre. Varmt, tungt afrodiskt på det där lite vemodiga sättet. Kanske på gruns av mörkret.

Väligt fint.
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth