Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskningar


Såg en dröm nu,
viskningar,

stormen hade bedarrat,
kall jazz,
serverad blodig,

utan betänkligheter,
oasen i ett hjärta,

längtan




Fri vers av peter markurth
Läst 211 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-08-06 16:50



Bookmark and Share


  stella
Oaser kan rymma så mycket...vackert!
2009-08-14

  Suzy med punkterna
Mycket tjusiga ord
2009-08-06

  Aciom
like!
2009-08-06

  Gawain
"kall Jazz"

Den gillade jag, serverad blodig och allt. Cool,,
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth