Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådana

 

dagar

veckor

månader

när tandborstning och dusch

känns svårare

än att resa på en fis

till månen

 

Timmar

naveln

luktar värre än vanligt

 

Då frestas jag

att stålborsta

bröstvårtorna

 

bara för att

 

 

allt annat liknar floskler

 

 

 




Övriga genrer av Åsa Pyke
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-06 17:51



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
ta svinto!
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke