Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser kärlek nu


Ser ditt öde,
känner dina ögon,

falnar,
kärleken du närde,

all jävla smärta,
våra drömmar,

de som ej fick dö,
du är evig nu

min flicka




Fri vers av peter markurth
Läst 185 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-06 18:35



Bookmark and Share


  Lindalou
Väldigt vackert.
2009-08-07

  walborg
Kärleken och ömheten känns i dikten. Varmt tack!
2009-08-06

  stenen/ Yv Ericsson
Gillar
2009-08-06

  Suzy med punkterna
Superbt!
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth