Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När orden infinner sig händer det ibland att de kommer ut i en annan form än som var tänkt

Ablind jag balar taklänges här jag nar brottåm

Mockra pippkorn, pippa mockporn och poppra miffon.
Pisse Mugg, Pusse Migg eller Misse Pugg.
Att baka havrekakor med gaffelsmak...kanske något metallisk smak
Åh vad lukt det gottar!
Skål Reorg Gydeberg!
Kling rocka kling!
Stå med fötterna häftbrött isär
Jag har handlat frysta flyktingar (Denna skäms jag jättemycket för...ska naturligtvis vara kycklingar)
Åh han har ju muschat bort rakagen!
Fraktkuka...(fruktkaka)
Palatespiss (pilatespass)
Codybombat (BodyCombat)
Tåla en mavla

Prova säg:
Ett kvistfritt kvastskaft, några gånger i följd...

Klarar du det kvistfritt?










Övriga genrer av prima donna
Läst 295 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-24 18:04



Bookmark and Share


  Lindalou
Jag må ha massuppfittat din text men stavar du inte lite tokigt?
Kanonbra!!!
2009-08-26

  etthjärtaäralltidrött
Ha, ha va kul!
Tack för dagens första skratt :D
2009-08-26

  LenaJohansson VIP
hahahahahaha :-D nu ska jag gå och tåla en mavla eller skultlera.....
2009-08-24

  Suzy med punkterna
;=)) Kul
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

prima donna