Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet speaks up



Fick ett kort meddelande från Livet

"Jag rinner iväg", stod det skrivet på en servett
från 7eleven

Eller vad vet jag förresten, alla servetter
ser ju likadana ut




Fri vers av Messalina
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-06 23:12



Bookmark and Share


  Gawain
Ha! Den var cool,,
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Messalina
Messalina