Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags för dubbel dos

 

Förståndet vinkar

adjö

Hoppet om att bli lämnad

med ljuvlig galenskap

skratt

upptåg

har aldrig levt

 

Kvar finns

tristess

bottenlös hunger

hjärtklappning

svettningar

 

och befrielsen

i att kunna somna

om

från

in

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Åsa Pyke
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-07 14:28



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
varsamt och svårt
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke