Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt hjärta



Sökte natten i en själ där sanningar tog vid,
genom saknad flöt en kärlek,

ditt hjärta,
drömmar vi delade,

helheter,
det sekundära,

talande hoppet,
vill ha sanningen tillbaka,

var ju vår,
en natt,

då värmen fanns,
älskade konstant,

du såg mig måla bilder,
log,

visste allt du såg,
vi var de tu,

bara,
vi,

för alltid,
naiva,

naiv jävlar saknad,
leder bort,

från ditt hjärta,
ensam,

brinner ju nu,
smärtan dödar,

outhärdlig,

ångesten

skriker





Fri vers av peter markurth
Läst 183 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-07 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth