Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och jag drömmer återigen...


Medans

Som om all tid avstannat

och du stod kvar där

som om inget egentligen hade hänt

jag har ångrat så mycket

tänk om allt var kvar

att utforska varandra

lära mig allt om dig

och få vara bara

med dig

alltjämt medans

radions melodier oförtrutet spelar på

valsen ifrån igår




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-07 19:08



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Den här tog mig, minnena som jag skulle vilja skriva om, dialogerna jag skulle vilja förändra. Tyvärr sviker minnet aldrig.
2009-08-11

  etthjärtaäralltidrött
vackert vemod.
2009-08-10

  Penelope
ja - tänk om... det gick att
vara tillbaks i ögonblicket
som är nu - som var då?
2009-08-09

  Junitvillingen
Vemodigt vackert...Inte alltid livet tar de vägar man vill, men kanske finns det en mening med det som sker - trots allt? Och även om man kanske ångrar vissa val man gjorde...kanske livet blev rätt bra ändå?
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~