Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollad

Gick jag in
i en förtrollad skog
där all längtan blev
till verklighet

trädens kronor dolde img
för skuggans skull

min egenhet var min

guldskimrande solstormar
visade vägen när de
uppstod ur
himlens vackraste

Stjärna

Tankarna svävade fritt
när jag
uppnådde precis alllt det
som mina drömmar
strävade mot

Hem var där
precis där

och allt hade en

Mening




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 559 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-08-07 20:09



Bookmark and Share


  peter markurth
denna har sin egen charm, gillar den
2009-08-09

  Maria T
Mina ord räcker inte till för att
kommentera denna förtrollande
dikt om skogen
2009-08-09

  Gawain VIP
Gods. Den skogen har jag letat efter sen jag var två eller nåt. En glimt här har man fått, en där, men inte mycket mer..

Mycket eggande (poetiskt, esoteriskt).
2009-08-07

  Yrre VIP
Så har jag ofta känt när jag nalkas skogen, tack för din text
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP