Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldade min kärlek


Du eldade min kärlek inatt,
tog min själ,

lekte,
såg du mina ögon,

möttes vi på riktigt,
låg du här brevid,

jag kysste dig,
mjölkvit hy,

varma bröst,
älskog,
natten dånar,

hon skriker ut sin hunger,
kärlek,

allt det dolda,
visar,
ger,

mig sin,
själ,

sperma rinner ur ditt underliv,
vi möttes nu,
tror att du är min,

sanning,
kärlek,

tar på din kind,
dina händer möter mig,
vi älskade länge,

mörkret omslöt,
värmen av en ensamhet ledde oss inatt,

kysser ständigt dina drömmar





Fri vers av peter markurth
Läst 175 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-07 21:55



Bookmark and Share


  Danne
Väldigt abstrakt vacker, Peter!
2009-08-07

  sulimaa
Den var otroligt fin...
2009-08-07

  Aquarius
perfekt avslutning på denna kärlekshetta!
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth