Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom gränsen



Seglar bortom tiden,

ser vi kärlek sjunka ned,
vill du ha nitt hjärta nu,

diffusa känslor,
förenades i kyssar,

dagligen såg vi,
visst sanningen om själens kval då fallet övergår i saknad, dina ögon är av diamanter,

skyar ler






Fri vers av peter markurth
Läst 269 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-08-07 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth