Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i glipan

Det var fel
det som jag
försökte göra
Gå in i glipan
mellan staketstolparna
ingen fick ju passera där

Så bara för ett ögonblick
kunde man se
öppningen
men det stod klart
att ingen fick
passera

Jovisst blev jag nyfiken
och känslorna tog överhanden
över det Klara och Rena

Förnuftet

En solstrimma lockade

Kom hit!

Vart leder den?
Vad finns där bakom?
blev min envisa fråga


Och på en kort sekund
gled jag igenom

Svart var svaret
och en olösbar kod

När jag i min nyfikenhet
troddde att all världens
samlade egenheter
fanns där, och

Kunde lösa alla Gåtor




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-07 23:15



Bookmark and Share


  Maria T
Så är det inte. Vi kan inte
lösa alla gåtor
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP