Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sèraphine


ord
tankar

formerar sig
grupperar rader
stavelser

osagda ord
inväntar suckande
befrielsen

de vill höras

trotsigt
envist
framhärdar de

mot
modlös resignation

färger
former

söker sig
ivrigt mot ljuset

vill låta sig skapas
uttryckas

söker frihet
att bli synligt

söker finna
sitt rätta jag

de utmanar
lockar
drar
vill bli till

jag fattar penseln
och målar

skapar i konsten
nya ord









Fri vers av Marreb
Läst 392 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-08 00:11



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Fint skapat om kreativitet.
2009-08-09

  Gawain VIP
Länge leve konsten! Vad vore livet utan konst, njutningen och saligheten. Intet vore den förutan,,
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb