Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg till

Du har gett allting du har
Din själ, din hjärna, din kropp, ditt hjärta
Det enda du har kvar är tårarna
Du står på kanten till ditt personliga helvete
Det enda som finns kvar är att gråta
Tårarna faller på kudden, som de inte fallit över på ett år
Det som fick mig att gråta var av insikten av hur klen jag egentligen är
De som håller upp mig är de jag visar min kärlek till minst

Ett steg
Två steg
Tre steg
Ett steg till

Likt Barbossa känner jag inte smaken av något jag äter
Jag kan inte längre känna din kropp emot min
Känslorna har försvunnit, ingenting känns nytt längre
Min hjärna vill inte längre vara med
Den vill att jag ska slå dig

Ett steg
Två steg
Tre steg
Ett steg till

Jag ska ta mig igenom det här
Jag ska visa er att jag kan
Jag ska bygga en karriär
Jag kommer krossa en barriär
Ni kommer inte ens få en parantes i boken om mitt liv.

Ett steg
Två steg
Tre steg
Ett steg till




Fri vers av Carl Bernäng
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-08 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Bernäng