Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dagen den...

Den dagen den glädjen!

Visste du att det inte bara var under korkeken vi satt.
Vi var hos varann, med varann
och tiden den bara rann,
men vi fann...

..mer av varann

Det var en underbar dag vi hann med..

Din dag!




Fri vers av Burre
Läst 538 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-09 00:04



Bookmark and Share


    HPY
tycker om!
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Burre