Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min vän Toscan


Sammanlänkad

I natten väntar hon,
själen fryser,

nära,
mitt hjärta,

tar på en skugga,
du ser nu,

titta igen,
rör mina sanningar inatt,

älska med mig,
våra dagar föder orden,

ser en tår nu,
dina ögon,

de glittrar i mörkret,
skönhet bor i natten,

i din själ,

sammanlänkad med en tanke i en dröm




Fri vers av peter markurth
Läst 221 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-08-09 00:16



Bookmark and Share


  Lindalou
Så fylld utav kärlek.
2009-08-09

  Maria T
Sammanlänkad vacker
kärlekslyrik, en tanke
i en dröm
2009-08-09

  M_Franke
Oerhört vacker, känslig, berör mig
2009-08-09

  mare VIP
Mycket fin dikt.......
2009-08-09

  poetryGirl
romantik, för en gångs skull

;o)
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth