Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysser dig varsamt

Såg drömmar fly galenskapen,
instängda sekel,

provocerade deliriska vrångbilder av en tänkt verklighet,
fanns måhända dina drömmar upptagna på den svarta lista,

vilken vi föraktar,
spottar i ansiktet,

israel faller snart,
kanoner dånar i ett huvud,

redan inatt blinkar det en stjärna,
skyars tempel,

en födelse,
en ung man med ak4 tänker i natten,

en flicka skrattar utav kärlek,
belastning,

sensitiva mördare flyr ljuset,
då skulden blir dem övermäktiga,

blodet rinner uti tiden,
evigt sökande,

nya kanaler,
färskt kaffe serveras i våra kretsar,

svart sanning,
ser ju för sata igenom,

vet,
tror på förmågan att älska dig,

vill du se min själ,
kom med till ett hjärta av sanning,

bygg ett bo i min kärlek och stanna där,
för alltid ser vi drömmarna besannas,

ideer växer nu,
står och håller i din hand,

kysser dig




Fri vers av peter markurth
Läst 346 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2009-08-09 09:21



Bookmark and Share


  Gormsen
Bravo Peter! Du är en sann poet! Modernt skriven och väl flytande, beskrivande poesi! Din vän Ripper
2009-08-10

  Roula O
fantastisk fin...
2009-08-10

  Carola Bouvin
Mycket vackert, gillar mycket...
"vill du se min själ,
kom med till ett hjärta av sanning," Fint!
2009-08-09

  M_Franke
Du är en magiker med ord, wonderful Peter!
2009-08-09

  Pilgrim
Mäktiga ord, kan inte säga mer än så... applåderar högt
2009-08-09

  LenaJohansson VIP
fysisk och verklig (sannolik) karaktär. man vill komma med.
2009-08-09

  Svartsilver
ett äkta skåderspel du målar upp i din poesi.
2009-08-09

  Popcorntankar
Fan vad bra, riktigt målande för mig!
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth