Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som att...


nekrofil hermafrodit

vinden slickar träden, asfalten och resterna



som att ingenting har hänt



himlen hänger över stadens hustak som
ett lealöst fyllo



i brist på förstånd



en doft av kurskatalog i en sensommarvind



som att ingenting har hänt



tomma blickar ska mötas och enas, en formell arbetsintervju i "kärlek"



partnerkarriär



det som är sant kan kastas, bespottas, förgripas på
och bytas ut mot ett sms-lån



minnet, verklighetens parodi
när blodet rinner gatan fram



fast att ingenting har hänt.




Fri vers av Robert Gröndahl
Läst 432 gånger
Publicerad 2009-08-09 11:50



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Gillar verkligen hur du använder dig av oslitna ord - särskilt: en doft av kurskatalog!
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Robert Gröndahl
Robert Gröndahl