Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rötmånad

 

Se framåt

Leva nu

Låta det förflutna ligga

färdigstyckat

 

Sätta öronproppar i näsan

för att slippa stanken

Medge att ögonen

svider och tåras

 

Försöka

 

få insikt

det har fastnat

under fötterna

 

 




Övriga genrer av Åsa Pyke
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-09 12:48



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
kanon text
känner
ser
tack
2009-08-09

  Catharina Edin
Mycket bra!
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke