Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I'm still an animal

Jag formar skuggor
kastar dem på väggen
och fångar dem i min famn.




Fri vers av ChloéxNU
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-09 15:43



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Jag tycker mycket om dikten. En rörelse som kanske bara är en optisk villa. Det mörka som när man försöker göra sig av med det ändå återvänder.
Jag har svårt för engelska titlar på svenska dikter,och den här överskriften tar dessutom udden av innehållet i dikten. De tre raderna i dikten säger så väldigt mycket mer än rubriken, som för mig bara blir en präktig klyscha. Men jag läser din fina dikt utan titel och tackar för en fin läsupplevelse!
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

ChloéxNU