Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16 h x 500 km = Längtan

Hålla lyckan i handen.
Hålla andan och njuta.
Hålla kvar allt som betyder något
För mig, för ingen annan ser det
Det är omöjligt
Att inte bli förälskad
För mig, det borde inte vara några problem
Om inte, tanken slår mig på motorvägen
Skogen är världens håla
Jag längtar efter skyltarna till Åhus
Minns tillbaka
Det har gått tre år nu
Minns du mig?
"Får jag kyssa dig?"
Allt blev fel
Jag minns tillbaka på allt jag ännu inte hade gjort
Sommaren innan jag träffade dig
Var jag hon, som trodde hon visste vem hon var
Som hittade sig själv, i dig
Speglade sin innersta dröm i dina ögon
Krossades totalt med stängda ögon
Jag såg allt men inget
Trodde jag visste rätt
Hade fel
Det är svårt att greppa förfluten tid
En självklarhet
Du var min självklarhet, min osäkerhet
Jag älskade dig
Älskade jag dig?
Har jag gått vidare för fort, i all för hög fart
Uppåt
Jag vill inte vara nere på marken
Vill inte förvandlas till ett monster
Jag har begravt monstret inom mig




Fri vers av ChloéxNU
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-09 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ChloéxNU