Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 dagar

de sju bästa dagarna i mitt liv
har flygit fram med jättelika kliv

nu sitter jag här med ömmande kropp
och en kärlek som växer med oändligt hopp

en ängel utan vingar
en gåva jag inte trodde jag var värd

han mig över himlavalven svingar
från kärlek jag var undernärd

får mig att leva,skratta och le
får mig att tro på kärleken och att man faktiskt får ta inte bara ge

han är jag
och jag är han

jag är för evigt nu hans kvinna
och han är min underbara man







Övriga genrer av sotvinge
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-09 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sotvinge
sotvinge