Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vAD VAR dET VI fann jÖRGEN

vAR DET NÄR HJRTATS DÖRRARÖPPNADES SAMTIDIGT?
FAST VITULLADEPÅ RESKASSAN. eLDEN SLOCKNAR INTE. åTERKOMMER NÄR JAG KAN SE. dET FINNS SÅ MKT ATT SÄGA.




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 568 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-08-09 16:27



Bookmark and Share


  LassO
själen är friskare än kroppen....
2009-08-14

  Michaela Dutius
Kraften lyser genom dina ord
2009-08-12

  Eaglemountains VIP
JÄTTEKRAMAR TILL DIG FRÅN MIG!!!

TED
2009-08-11

  Eva Langrath VIP
Livskraften lyser genom orden, gott att läsa dig igen
2009-08-09

  genni VIP
Lysande skrivet, blir glad av att "se" dig här, K R A M
2009-08-09

  Teresia Ridell
Starkt.att kunna SE ljuset i mörkret.möjligheter i det svåra. DU har DET som gör att DU kommer att klara Det !!
2009-08-09

  Gunilla VIP
U N D E R B A R T !

Du är efterlängtad!
Du finns i mina tankar
varje dag!
Välkommen tillbaka till livet!
2009-08-09

  Njord
Skönt att se dig igen.
Kramar
2009-08-09

  Njord
Skönt att se dig igen.
Kramar
2009-08-09

    Erika H
Det finns så mycket att lyssna till.

Underbart att se ett livstecken från dig.

Kramar... kramar.
2009-08-09

  Elaine.S VIP
Dessa dina ord berör, gott att du är tillbaka:))
2009-08-09

  ~~*MariamAurore*~~
Välkommen tillbax Ulla
krya på dig vännen :)

kram
2009-08-09

  Ilona _L
Välkommen tillbaks! Kram!!!
2009-08-09

    sunnanvind
Applåderar o kramar!!!
2009-08-09

  Lejonhjärtas poesi
Blir mer än rörd, här ska kämpas för allt och mer därtill om vad som finns att säga.
2009-08-09

  glittertindra
rörd när jag läser... :)
2009-08-09

  * Ammi *
tårar .. av glädje
när hjärtats dörrar öppnas samtidigt då blir det korsdrag!
2009-08-09

  walborg
Du Ulla - full av liv, av känslor, av kärlek till Livet - i vår gemensamma verklighet!
2009-08-09

  Hans Christian
Jag väntar, KRAM!
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP