Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta min hand


Hon såg ett hjärta begravas,
solen bränner de okunniga,

tölpaktiga,
de vilda,

som ej vet,
hemligheter,
trampar i ett lugn,

ser bortåt nu,
din profil,

tänker,
vill,
röra vid,

din kind,
kyssa dina läppar,

en söt flicka,
nära nu,
väntar på din kärlek,

sitter lungt och vet sanningen,
vi ska snart älska,

nätterna blir ljusa,
synbara förändringar,
vill ha ditt hjärta,

här i min hand,
nu,

att titta på,
smeka,

som då jag tränger in i dig,
dina stön,
vår kärlek kommer,

dina händer,
natten gömmer vår gärlek,

du är söt,
kom med nu,
till mina sanningar,

ta min hand




Fri vers av peter markurth
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-09 22:10



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Vissa delar är rent sagolika
2009-08-10

  mare VIP
Gillar denna...fin..
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth