Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara sådär på en höft..


Ömhet

Om jag önskade något

skulle det kanske vara

att få kyssa din kind och hålla om dig sådär skönt,

så det pirrar i kroppen.

Ömhet har jag mest av i mitt lager

där har jag förmodligen

knött in oändliga mängder en gång i tiden

 

 




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 309 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-10 13:17



Bookmark and Share


    leelee
Ett lager av ömhet. Så rikt det låter...
2009-08-10

  Aisha VIP
...så vackert...mjukt...
ömhet - ett vackert ord...............
2009-08-10

  Junitvillingen
Tack "epione" för förklaringen!!;-))
2009-08-10

  Lili Samuelsson VIP
proppfull av ömhet, det är fina grejer det, gillar den här texten den är full av glädje, helt enkelt har du knött den full:)
2009-08-10

  Epione VIP
Knött in det är gött Göteborgskt, sitter bra i denna text, enkel men från hjärtat känns den.
Samla på ömhet är väl bra det..det fattar la jag det..
Jag samlar på stener det är fint det med..:)
2009-08-10

  Junitvillingen
Riktigt finstämd text, men ordet "knött" känner jag inte till...förklara!!;-)
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~